Eindhoven De Hurk

Wij heten u graag welkom op locatie in Eindhoven op bedrijventerrein De Hurk. De Hurk is het grootste grootste bedrijventerrein van Eindhoven. Maak een afspraak via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

Bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven

Bent u in de omgeving van bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven op zoek naar een advocaat? Deskundigheid, vertrouwelijkheid en integriteit zijn onze kernwaardes. U staat er niet alleen voor!

Met onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij u als geen ander terzijde staan en de kwaliteit bieden die u nodig heeft. Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden en haalbaarheid van uw zaak en adviseren u bij elke stap in uw zaak zodat u weet waar u aan toe bent.

Maak een afspraak in Eindhoven De Hurk of een van de andere locaties.

Hurk industry park, de circulaire hotspot van Nederland

Bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven herbergt ongeveer 300 bedrijven met  15.000 werknemers op een oppervlakte van 212 hectare. Bezoek ons op afspraak op deze locatie. Maak een afspraak via bovenstaande contactmethodes.

Stel uw vraag

ADVOCATENKANTOOR M.A.W. KETELAARS

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact wanneer wij uw belangen behartigen.

Met onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij u als geen ander terzijde staan en de kwaliteit bieden die u nodig heeft. Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden en haalbaarheid van uw zaak en adviseren u bij elke stap in uw zaak zodat u weet waar u aan toe bent. Deskundigheid, vertrouwelijkheid en integriteit zijn onze kernwaardes. U staat er niet alleen voor!

Gratis intake

Tijdens de gratis intake bespreken we uw zaak en de financiële kant.

Haalbaarheid

Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden en haalbaarheid van uw zaak.

Bijstaan

Met onze professionele juridische hulp staat u er niet alleen voor!