HomeRechtsgebieden

Rechtsgebieden

Advocatenkantoor M.A.W. Ketelaars beschikt naast jarenlange kennis en ervaring op diverse rechtsgebieden over aanvullende specialisaties op het gebied van burgerlijk recht en strafrecht.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen rekenen op uitstekende advisering en bijstand bij tal van juridische problemen en procedures.

Onze rechtsgebieden

Dhr. mr. drs. H.H.M. Jansen

De heer mr. drs. H.H.M. Jansen studeerde naast zijn baan Nederlands Recht (Utrecht), Theologie (Tilburg) en Kerkelijk Recht (Leuven). Via Haarlem (beëdiging in 1994) kwam hij in het arrondissement ‘s-Hertogenbosch terecht alwaar hij in 2004 werd beëdigd.

Dhr. mr. P.C.P. Lefevere

Dhr. mr. P.C.P. Lefevere is na zijn Studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht (met vak thematische aantekening Handels- en Ondernemingsrecht) werkzaam geweest als (Staf)jurist bij diverse grote en middelgrote zorgaanbieders.

Mw. mr. M.A.W. Ketelaars

Mw. mr. M.A.W. Ketelaars is na haar studie Nederlands en Internationaal en Europees Recht aan de Universiteit van Tilburg (Internationaal Privaatrecht op het gebied van distributieovereenkomsten en Internationaal Strafrecht op het gebied van de Wet Internationale Misdrijven) werkzaam geweest bij het T.M.C. Asser Instituut Den Haag en vanaf 2005 als advocaat in Helmond.